Преглед на домашна работа
Активност в домашните:
Няма отговори

публично изказване по житейски проблем 8 клас

Прочетете откъса от публичното изказване и изпълнете поставените задачи: Според мен хората доста рядко се занимават с въпроса кое е справедливо и кое не е справедливо. Те смятат, че са на ясно и затова се интересуват от него само до колкото справедливостта и несправедливостта им принасят полза. Според мен, обаче, справедливост и полза не са едно и също нещо. Напротив – много хора са извършвали големи неправди, от които са извличали лични облаги, а други са вършили правдини, добрини, без никакво полза от тях. 1. Коя е темата на текста? 2. От коя структурна част на публичното изказване е този откъс? 3. Ясно и убедително ли е формулираната тезата по поставения проблем? 4. Съгласни ли сте с изказаните твърдения? 5. Изяснете как трябва да завърши този текст. 6. Посочете допуснатите правописни и пунктуационни грешки и ги редактирайте

0

отговора

14

посещения
Отговори
Какъв е твоят отговор ?
Онлайн Тестове за Ученици от 8-ми клас по Български език
Тест по български език за 8-ми клас - входно ниво
входен тест по Български език за Ученици от 8 клас
Тестът е подходящ за входно ниво на учениците от осми клас. Съдържа 18 въпроса, всеки от които има само един верен отговор.
(Лесен)
18
1,897
1
02.09.2014
Тест по български език за 8-ми клас
изходен тест по Български език за Ученици от 8 клас
Въпросите в теста са свързани с правописна, граматична и пунктуационна норма. Може да се използва и като входно ниво за ученици от 9-и клас. Всички въпроси имат само един верен отговор.
(Лесен)
26
220
1
10.07.2013
» виж всички онлайн тестове за ученици от 8-ми клас по български език

Потърси помощ за своята домашна:

Подобни домашни
Последно разгледали домашната
Сродни търсения