Галя Николова
преподава по Литература
в град Плевен
Преглед на домашна работа
Активност в домашните:
Няма отговори

Защо модата говори за хората

Трябва ми есе на тема Защо модата говори за хората за утре. Моля ви помогнете

1

отговор

9

посещения
Отговори (1-10 от 1)
Активност в домашните:
Надежност:
100%
Няма публикувани домашни
+1 точка
от 1 глас

   Модата е неразделна част от ежедневието ни.Постоянно виждаме прояви на лично мнение,дръзки избори и дори прекалявания с решението 'какво да облечем'.За някои хора дрехите са си просто дрехи,за други-професия,начин да изразиш себе си,хоби.
   Днешно време все по-често се говори за модни тенденции,цвят на сезона и подходящо облекло.Публикациите,които виждаме в социалните мрежи надхвърлят стотици.Изборът на дрехи понякога може да бъде много важно решение.
   Когато отиваме на бизнес среща например,не може да се появим с анцуг и маратонки,защото дрескодът е официален.Ако го направим обаче,това би било проява на лоша култура.
  Много хора не обръщат дори и минимално внимание на това,което обличат.Просто взимат първата дреха,която намерят в шкафа и я слагат на гърба си.Но това не ги прави лоши хора,или говори лошо за тях.Какво да облечеш е въпрос на личен избор.
   Както казах,за някои хора модата е начин да изразиш себе си.В училище много от децата намират поле за изява на своите вкусове относно цветове,комбинации и аксесоари.Това занимание е много приятно начало на деня,особено ако имаш време.
    В заключение ще кажа,че не модата е това,което определя човек.Човек определя своята мода и изборът му е съвсем позволен,защото живеем в свободна държава,за което би трябвало да бъдем изключително благодарни.

от raLchyy 19.06.2013, ученичка на 16 от Карнобат
Какъв е твоят отговор ?
Онлайн Тестове за Ученици от 10-ти клас по Литература
Н.В. Гогол - "Шинел"
тематичен тест по Литература за Ученици от 10 клас
Тестът е върху произведението на Гогол "Шинел" и е за проверка на знанията на учениците. Всички въпроси имат само един верен отговор.
(За отличници)
12
1
1
16.10.2019
Декамерон
тематичен тест по Литература за Ученици от 10 клас
Тестът съдържа 10 въпроса, свързани с произведението на Бокачо "Декамерон". Въпросите са затворени и изискват един верен отговор.
(Лесен)
10
164
1
07.10.2014
» виж всички онлайн тестове за ученици от 10-ти клас по литература
Mатериали в помощ на домашната
 

Какво скрито искам да видя

22 сеп 2008
·
177

Моята мечта определено е да мога да видя бъдещето, защото така ще съм с един ход напред.В живота ми ще има предимно щастливи моменти и един ден когато се обърна назад и погледна живота си ще кажа...
 

Защо модата говори толкова много за дрехата

18 юни 2009
·
121

В древността изборът и носенето на дреха са свързани с климата и има практически функции. Трябва да предпази тялото от студа, слънцето, дъжда, а бедните я използват и като завивка през нощта...
 

Новата българска литература- събития и факти

23 ное 2010
·
422

Териториалните знаци на родината са: белий Дунав лей, Черно море, горда Стара планина, Марица, тракийска равнина, Вардар, Рила, Охридски вълни. В историята тази територия е била още по-обширна - до чукарите Карпатски и стените Цариградски. Сегашният...
 

Свобода и робство в моя свят

14 юни 2011
·
40

Моето съзнание рисува свободата като картина на един безкраен полет. Полет на птица, която разперва ефирно крилете си, покорявайки необятната небесна шир. Далеч от всякакви предразсъдъци, тя се носи високо във въздуха като ни демонстрира правото си на...

Потърси помощ за своята домашна:

Намери частен учител

Галя Николова
преподава по Литература
в град Плевен
с опит от  15 години
22

виж още преподаватели...
Подобни домашни
Последно разгледали домашната
Сродни търсения