Таня Стоева
преподава по История
в град Кърджали
Домашни работи за Хорда разделя окръжност на дъги
1 - 15 от 71,048
Активност в домашните:
Няма отговори
... Хорда разделя окръжност на дъги, едната от които е с 50° по-голяма от другата. ... образувани от хордата и допирателната, прекарана през единия и край.
Задача от урока за ,,Периферен ъгъл'' 8 клас. ... Хорда разделя окръжност на дъги, едната от които е с 50° по-голяма от другата. ... образувани от хордата и допирателната, прекарана през едини ...
добавена от sabrinamedar16 18.02.2021
0
17
задача по математика!!!!!! VIII
Хорда разделя окръжност на дъги, едната от които е с 50º по-голяма от другата.Изчислете големините на периферните ъгли,образувани от хордата и допирателната,прекарана през единия й край.
добавена от rosinka_9 10.05.2015
2
16
Задача от урока за ,,Периферен ъгъл'' 8 клас. Спешно ми трябва за днес е
Хорда разделя окръжност на дъги, едната от които е с 50° по-голяма от другата. Изчислете големините на периферните ъгли, образувани от хордата и допирателната, прекарана през единия и край.
добавена от mirkotq 29.04.2013
3
32
1 2 3 4 5 » 4737
Популярни търсения
В триъгълник ABC За триъгълник ABC на чертежа е Периметърът на триъгълника ABC е 60 см Ъглополовящата на ъгъла при върха C дели страната AB на части В триъгълник ABC са дадени всички страни AB 5 AC 7 BC 8 Търси се трите ъглополовящи на триъгълника В триъгълник abc са дадени ab 3 cm Точка Q е от страната AC на триъгълник ABC Ъглополовящите AL и CD на равнобедрения триъгълник ABC AC BC в остроъгълния триъгълник ABC AH е височина Ако ъгъл ABC 80 1 В триъгълник ABC алфа бета гама 1 5 6 даден е правоъгълен триъгълник abc с хипотенуза ab В триъгълник ABC ъгълът при върха C е тъп и Даден е равнобедрен триъгълник с ABC бедра AC BC Докажете че ако ъглополовящите на ъглите при основа В триъгълник ABC симетралата на страната АB пресича страната АС в точка D Даден е триъгълник abc със страни ab 7 cm и Ac 5 cm Начертайте височините в даден равнобедрен триъгълник ABC CA CB ако а ъгъл С 90 градуса Симетралата на бедрото Bc в триъгълник ABC В окръжност с радиус 3 sm е вписан триъгълник ABC с ъгъл ABC 30 Намерете страната AC В триъгълник ABC симетралата на страната BC пресича страната AC Намерете ъглите на ABC

Потърси помощ за своята домашна:

Имаш домашна за "РҐРѕСЂРґР° разделя окръжност РЅ ..."?
Намери бързо решение, с помощтта на потребители на Pomagalo.com:

Сродни търсения
Намери частен учител

Таня Стоева
преподава по История и Български език
в град Кърджали
с опит от  2 години
52

Биянка Тодорова
преподава по Английски език
в град Варна
с опит от  13 години
21 5

виж още преподаватели...