Въпроси и отговори от Ученици по Математика от Силистра от СОУ "Васил Левски"
1 - 15 от 5
Активност в домашните:
Няма отговори
СПЕШНО ЗА ДНЕС - Обем на пирамида
Намерете обема на правилна триъгълна пирамида с височина h, ако околната и стена сключва с равнината на основата ъгъл 60 градуса.
добавена от chuchi29 06.12.2018
0
6
Активност в домашните:
Няма отговори
СПЕШНО ЗА ДНЕС - Пирамида
Намерете обема на правилна четириъгълна пирамида, на която пълната и повърхнина е 360 м на втора степен и апотемата и е 13 м.
добавена от chuchi29 06.12.2018
0
11
Активност в домашните:
Няма отговори
Задача по математика за 9.клас. Помогнете ми..
Моля, някой да ми помогне с тази задача. Много ще съм ви благодарна!! Периметърът на триъг.ABC е 9,5см, AB=AC и AС е два пъти по-дълга от BC. Да се намерят дължините на отсечките, на които вътрешна ...
добавена от directioner98 10.05.2017
2
6
Активност в домашните:
Няма отговори
задача 5 стр.105 издание Просвета
Запишете като функция: цената на плат, от който са купени х m за същите пари, с кото са купени 5 m плат от 25 лв;  
добавена от ida_top 05.01.2014
1
3
Активност в домашните:
Няма отговори
Домашно по математика за 8-ми клас.
Около равностранния триегълник ABC e описана окръжност k,а точката M e среда на дъгата BC. Намерете ъглите на триегълник ABM.
добавена от seydin.sevdim 23.04.2013
1
4
Популярни търсения
триъгълник ABC алфа бета гама 1 2 3 CD височина BD 4 см В триъгълник ABC ъгъл C 90 градуса Диагоналите на правоъгълник ABCD се пресичат в т О Симетралата на отс АО За успоредника ABCD е известно че abcd е вписан в триъгълник ABC ъгъл a 50 диагоналите ac и bd на успоредника abcd се пресичат в точка o ако oc 8 и od 3 5 сборът на диагоналит В триъгълник ABC 11 3 4 Четириъгълник ABCD е вписан в окръжност Правите AB и CD се пресичат в точка M Външно за ромба ABCD в който Външно за остроъгълния триъгълник ABC са построени квадратите равнобедрения триъгълник ABC даден е успоредник ABCD в квадрата abcd е построен лъч с начало точка B който минава във вътрешността в триъгълник abc ъгъл c 90 Намерете страните на описан около окръжност четириъгълник ABCD Намерете страните на описан около окръжност четириъгълник ABCD ако AB BC CD 2 4 5 а периметърът му е Четириъгълник ABCD е вписан в окръжност Правите AB и CD се пресичат в точка M Намерете MD ако CD 9 M В триъгълник ABC височините докажете че ако в остроъгълния триъгълник abc точката h е ортоцентър и bc ah

Потърси помощ за своята домашна:

Избрани критерии за търсене

Математика
Силистра
Ученици
СОУ "Васил Левски"