Мая Иванова
преподава по Математика
в град София
Домашни работи от Ученици по Математика от Радомир от СОУ "Св. Св. Кирил и Методий"
1 - 15 от 2
Активност в домашните:
Няма отговори
Подобни триъгълници 1
Точките M и N са среди на страните АС и ВС на триъгълника АВС. Лицето на триъгълника MNC е 2 см2. Намерете лицето на трапеца ABNM.
добавена от deivid.nikolaev преди 14 дни
1
21
Активност в домашните:
Няма отговори
Моля ако някой може да ми помогне. :)
Намерете косинусите на двустенните ъгли "фи" и "гама" съответно при основен ръб и околен ръб на правилна четириъгълна пирамида с равни ръбове? Моля ако някой може да ми помогне ... :)
добавена от deni_finta 16.06.2013
2
19
Популярни търсения
В триъгълник ABC ъгъл A е 35 градуса колко Основата AB на равнобедрения триъгълник ABC е 10см Симетралата на бедрото AC пресича BC в точка M На Страните на триъгълник ABC са AB 18 cm В правоъгален триъгълник ABC ъгъл C 90 градуса ъглополовящите на острите ъгли се пресичат в точка О Даден е равнобедрен триъгълник с ABC бедра AC BC Докажете че ако ъглополовящите на ъглите при основа В триъгълник ABC С 90 а b 2 7 начертайте височините в даден равнобедрен триъгълник ABC CA CB В триъгълник ABC a b c 11 3 4 ABC CA CB CN ъглополовяща на външния ъгъл при върха C да се в ABC симетралата на страната AB пресича страната BC в точка T В триъгълника ABC симетралата на страната AB пресича В равнобедрен триъгълник ABC AC BC през краищата на основата AB са прекарани прави сключващи с AB ра В триъгълник ABC ъгъл C 90 симетралата на BC В равнобедрен триъгълник ABC AC BC през краищата В равнобедрен триъгълник ABC AC BC В триъгълник ABC ъгъл А е 35 ъгъл B е 55 и CM е медиана ABC ъгъл C 90 Задачата Докажете че ако ъглополовящите на вътрешния и външния ъгъл при върха C на тригълника ABC пр Дадено триъгълник ABC сиемитралата

Потърси помощ за своята домашна:

Избрани критерии за търсене

Математика
Радомир
Ученици
СОУ "Св. Св. Кирил и Методий"
Намери частен учител

Мира Александрова
преподава по Математика
в град София
с опит от  14 години
91 12

Мая Иванова
преподава по Математика
в град София
с опит от  5 години
38 12

виж още преподаватели...