Преглед на домашна работа
Активност в домашните:
Одобрение:
25%
Постижения:

Домашно по информатика спешноо

4. Да се създадат три документа с текстов редактор Word, които да съдържат: електронен формуляр за продажба на определена стока (с наличие на таблица, като се използват и елементи от Developer tab: Date Picker; Check box; Text Form Field; Drop-Down Form Field)документа да бъде заключен с парола и възможност за попълване във формите, графика за управленската структура на една фирмаи CV на кандидата за бакалавърска степен по европейски формат.

 

5. Да се създаде електронна таблица чрез Excel, която да съдържа данни за наличните в избраната фирма основни средства (маси, транспортни средства, компютри и др.) в колони за код, име, мярка, единична цена, количество. Да се изчислят с формули и функции: обща сума за всеки вид основно средствои обща сума с ДДС за всеки вид основно средство, тотална сума за всички средства, минимално количество, максимално и средна единична цена. Таблицата да бъде сортирана по обща сума. Да се създаде филтър по количество. Да се създадат три условия за динамично оцветяване на избрани клетки в зависимост от стойностите в тях(тотална сума, минимално количество, максимално количество), както и да се настроят такива динамични икони по аналогия на условията на полетата с помощта на Conditional Formatting.

 

 

 

6. Да се създадат чрез Excel: електронна таблица с брой на посетилите фирмата граждани с колони име, презиме, фамилия, статус; таблицата да бъде сортирана на три нива(име, фамилия, презиме). Във втори лист на документа да се създаде кръгова диаграма с проценти на тези посетители по статус, като се настрои заглавието на диаграмата.

Забележка: статусът е учащ, служител, безработен, пенсионер.

 

0

отговора

4

посещения
Отговори
Какъв е твоят отговор ?
Онлайн Тестове за Студенти от 2-ри курс по Информатика, ИТ
Тест по информатика за 2-ри курс - приложни програмни продукти
изпитен тест по Информатика, ИТ за Студенти от 2 курс
Решаване на тест по дисциплината "Приложни програмни продукти". Внимание! Разполагате с 20 минути за да решите теста. Дадени са 10 въпроса, всеки от които има само един верен отговор.
(Труден)
20 минути
10
49
1
1 мин
15.08.2014
Операционни системи - тест
тематичен тест по Информатика, ИТ за Студенти от 2 курс
Тест върху операционни системи за начинаещи. Основния фокус е върху маски за права за достъп.
(Труден)
15
106
1
09.02.2012
» виж всички онлайн тестове за студенти от 2-ри курс по информатика, ит

Потърси помощ за своята домашна:

Намери частен учител

Никола Джамбазов
преподава по Информатика, ИТ
в град Пловдив
с опит от  14 години
52

Иван Стоянов
преподава по Информатика, ИТ
в град Пловдив
с опит от  10 години
58

виж още преподаватели...
Подобни домашни
Последно разгледали домашната
Сродни търсения