Преглед на домашна работа
Активност в домашните:
Няма отговори

нищо не е саваршенно

zdraveite,trqbva mi ese na tema ni6to ne e savar6eno SPE6NO

2

отговора

15

посещения
-1 точка
Отговори (1-10 от 2)
Активност в домашните:
Надежност:
90%
Одобрение:
11%
Постижения: » виж всички
+1 точка
от 3 гласа

Ако искаш го приеми лично или не !Ти въобще завършила ли си втори клас, че явно не си личи бе човек!?Искаш да ти помогат с нещо, но ти сама не може да си помогнеш!Вземи се в ръце еййй...!

от zeliha_eub 22.05.2018, ученичка на 17 от Търговище
Активност в домашните:
Няма публикувани домашни
+1 точка

Трябва ти речник по граматика на първо четене. Не го приемай просто като обида,но не може в една дума да допуснеш не една,а цели три правописни грешки ! Освен това по време на главоблъсканицата която си причиняваш, в опита си да сглобиш "цяло изречение", първо пишеш на шльокавица ( с букви и цифри ), което е меко казано недопустимо. И второ в опита си да използваш кирилица в заглавието си направила ТРИ правописни грешки. Пише се : " съвършено " , а НЕ "сАвАршенНо" . Веднага ти давам пример - Откриха идеалните пропорции, за хармоничното телосложение при дамите с ръст под,над и около 1,75 м. Кой е казал, че не съществува еталон за" сЪвЪршеНство" или че не можем да бъдем "сЪвЪршеНи",  всеки според фасона(данните) си. Ето ти препратка към една кратка, но доста полезна страничка от която можеш да обогатиш познанията си относно правилата за правопис и пунктуация >> http://lomonosov-go.com/schooldocuments/izpity/ ... И един съвет. Постарай се,  да обогатиш речника си, като се интересуваш повече не само от собствените си интереси и прищявки и моментния си комфорт, ами прояви желание за разбиране като си задаваш въпроси за първопроизхода на нещата. Можеш да започнеш от родният  език, родната култура,народопсихология,бит,история,традиция.За да разбереш кой си трябва да знаеш за съпоставка и какво е било преди теб. 
Ако можеш опитай се да вникнеш в света на възрастните около теб ,а и не само в тесния си кръгозор
(- Защото, сигурна съм, че за да пишеш така в 6 клас не си заобиколена с прослойката на интелигенцията в обществото, т.е изпусната си от надзор и понеже вашите нямат достатъчно време да ти обръщат внимание в момента ти си невежа/ т.е непълноценна да практикуваш дори наученото/), защото не го ли направиш и теб те чакат от танталовите мъки,ако не си опечеш акъла навреме.
Сега е периода в който се заформят когнинтивните ти умения 
https://neuro-english.eu/cognitive-skills/ .  Учи се от грешките на другите,като си взимаш това което за теб е полезно,освен,че имаш какво да научиш е и много по- интересно и забавно от това да бездействаш (цъкайки си на телефона,в мрежата или шляейки се по улиците безцелно) независимо от целите които си си поставила занапред. Успех!

от donna.vytova 21.05.2018, потребител на 28
Какъв е твоят отговор ?
Онлайн Тестове за Ученици от 6-ти клас по Литература
Тест по литература за 6-ти клас на тема "Човекът и другите"
междинен тест по Литература за Ученици от 6 клас
Тестът е междинен и съдържа 21 въпроса - всеки от тях има само един верен отговор. Предназначен е за ученици от 6-ти клас по литература.
(Лесен)
21
367
1
17.07.2013
Тест по литература за 6-ти клас
изпитен тест по Литература за Ученици от 6 клас
Тестът съдържа 10 въпроса от материала по литература за 6-ти клас. Всеки въпрос има само по един верен отговор.
(Лесен)
10
108
1
28.02.2014
» виж всички онлайн тестове за ученици от 6-ти клас по литература

Потърси помощ за своята домашна:

Намери частен учител

Миглена Драганова Хубенова
преподава по Литература
в град Пловдив
с опит от  10 години
101

Антоанета Дянкова
преподава по Литература
в град Пловдив
с опит от  17 години
131 23

виж още преподаватели...
Подобни домашни
Последно разгледали домашната