Преглед на домашна работа
Активност в домашните:
Надежност:
82%
Одобрение:
17%
Постижения: » виж всички

мотивационно писмо - бланка; образец по-който да се ориентирам как да го направя

бланка, образец на мотивационно писмо

3

отговора

59

посещения
Отговори (1-10 от 3)
Активност в домашните:
Надежност:
82%
Одобрение:
17%
Постижения: » виж всички
0 точки

Мерси много:)

 

от nincheto1993 07.11.2012, студент на 19 от София
Активност в домашните:
Надежност:
78%
Одобрение:
14%
Постижения: » виж всички
+1 точка
от 1 глас

?-

от - 07.11.2012, потребител от Варна
Активност в домашните:
Надежност:
78%
Одобрение:
14%
Постижения: » виж всички
http://mysurgery.bg/life-and-style/%D0%BA%D0%B0 ... ... [целият коментар]
от - на 07 ное 2012
Активност в домашните:
Надежност:
50%
Няма публикувани домашни
+1 точка
от 1 глас

 

12 Октомври 2000

Уважаеми г-не/г-жо,

Чрез това писмо бих искала да кандидатствам по обявата за длъжността Консултант "Човешки Ресурси" (Ref. 61/TX), публикувана в "24 Часа" и "Труд".

Вашата обява предизвика интереса ми, защото е в област, в която аз планирам да се развивам. Имам две години опит в консултирането в областта на човешките ресурси и подбора на персонал. През това време, освен чисто професионалните познания и умения, аз придобих опит в работата с клиенти от различни области. Развих способности бързо да извличам информация, да съдействам на клиентите при дефинирането на техните нужди и да общувам с различни хора.

По време на работата ми до момента са ми били предоставяни задания с увеличаващ се обем на отговорностите, посредством които аз имах възможността да усъвършенствам организационните си, управленски и комуникативни умения. Професионалният ми опит и лични качества ми дават основание да смятам, че бих могла да отговоря на високите стандарти за качество, изисквани от Вашата организация.

Това, което ме привлича в консултирането в областта на човешките ресурси, е разнообразието от проекти, предизвикателството да предложиш иновативно решение и динамиката на работа, която изисква непрекъснато придобиване и прилагане на знание. Бидейки в началото на професионалната си кариера, аз искам да се запозная с нови начини на работа и да работя в екипи, в които бих могла да разширя познанията си. Търся възможност да работя за организация, в която има високи стандарти на работа и истински професионализъм. В случай, че ми бъде предоставена възможност да се присъединя към Вашия екип от професионалисти, моите умения, знания и искрено желание за работа ще допринесат за представянето на Вашата компания.

Ще Ви бъда благодарна, ако разгледате моята кандидатура и ще се радвам на възможността да обсъдим опита ми и плановете ми за развитие.

С уважение,
Лилия Стойчева

Приложение: Автобиография

Ето и още едно подобно:

                                                                            Антоанета Иванова

                                                                            адрес:

                                                                            тел:

 

 До  

 Кауфланд България  ЕООД енд Ко КД 

 София

 

 

Многоуважаеми дами и господа,

 

С настоящето писмо бих искалa да изразя интереса си към работа във Вашата компания . Убедена съм, че ще мога да вложа положително придобитите от мен квалификации в еднa такава фирма като Кауфланд.

 

Познати са ми добрият имидж на Вашето предприятие, както и Вашата продуктова палитра и пазарна позиция. Като фирма, която действа на международно ниво, Кауфланд представлява за мен изключително привлекателен работодател, при когото бих желала да вложа успешно моите лични способности и умения, както и познанията си по немски език.

 

В момента работя като отговорен мениджър по продажбите във фирма Транскор Терм ЕООД София. Тази дейност представлява от една страна определено предизвикателство, от друга обаче е многостранна и аз мога да влагам напълно моята професионална и социална компетентност. Освен това ми се признава висока степен на ангажираност, нагласа за работа в екип и съответна гъвкавост.

 

Вашата фирма би могло да извлече ползи от моята бърза възприемчивост, начин на стратегическо мислене и целеустременост. Общуването с хора ми доставя удоволствие и аз бих желала много да работя в екип, който да разчита на мен. Познавам добре и в трудовото си всекидневие работя с

MS-Office Software, Excel и програмата AS 400.

 

Ще очаквам с удоволствие личен разговор с Вас.

С уважение и поздрави

                                                                                       Антоанета Иванова 

 
 

от tmus 07.11.2012, студент
Какъв е твоят отговор ?

Потърси помощ за своята домашна:

Намери частен учител

Диляна Кръстева
преподава по Български език
в град София
с опит от  2 години
227 35

Таня Цветкова
преподава по Български език
в град София
с опит от  29 години
192 36

виж още преподаватели...
Последно разгледали домашната
Сродни търсения